Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

2 Ocak 2013 Çarşamba

NEVA KIZ GEZMELERDE

Bebişle biryerlere çıkmak gerçekten zor. Hele ki hava soğuksa.. Ama hafta içi iş stresi binince iisanın üzerine haftasonu kaçamakları cazip geliyor. Durum böyle olunca arkadaşlarla evde görüşmek en mantıklı olan. Babişkomuzunda iş yoğunluğundan cumartesi işe gitme durumunda olunca hadi dedik bizide bursaya götür. Zira nasıl özledim bursamı anlatamam. Heykeli özellikle.. Şöyle heykelden yeşil taraflarında salınmayı.. Ooooofff offf.. Tabi salınamadım :) Sevgi teyzemizin ziyaretine gittik. Hem ziyaret hem ticaret oldu biraz. Yapmayı düşündüğümüz 6 ay kınamız için biraz alışveriş yaptık ve ufak tefek çalışmalarımız oldu. Bunları sonra detaylı yazıcam. Sabah 11 gibi sevgideydik. Ayşe teyzemle bir ağırladılar ki bizi sormayın. Mükellef bir kahvaltı sofrası.. Şöyle ki..




Bu güzel masayı öylece, Neva kızıda Ayşe teyzesine bırakıp alel acele çarşı yaptık. Cumhuriyet caddesinden ihtiyaçlarımızı aldık koşa koşa eve geldik. Neva hanım ortalığı velveleye vermişti bile. Annesini görünce sakinleşti kuzum. Ama ayşe teyzem iyi bile idare etmişti. Burdanda teşekkürlerimi sunuyorum kendisine. Nevoş hanımın şekerlemesinden istifade bizde başladık hazırlıklara.. Küçük bir ipucu aşağıda..


Sonrasında Sevgi kankime ve Ayşe teyzemize teşekkürlerimizi sunup veda ettik. Biraz avm yapalım dedik. Neva kız ve babası oyun parkında..






Ve Avm de karışık noel kutlamaları..

Karışık diyorum çünkü tam bir kültür karmaşasıydı. Davul zurna eşliğinde söylenen Türk sanat müziği ve sıcak tavırlarıyla noel ekibi.. Gerçekten ilginçti. Neyse.. 

Sonrasında taaa lise yıllarından sınıf arkadaşım Handeye gittik. Görüşmeyeli uzun zaman olmuş. Evlenmiş oda benim gibi. Güzeller güzeli bir bebeği var. Zeynep Bahar adı. Bilirsiniz.. Bilmeyenler içinde tık tık.. Bir sürü uğraşmış nefis şeyler hazırlamış oda. Midelerimizi doldurduğumuz bir gün oldu anlayacağınız. Ama Neva kız öyle yaramazlık yaptı ki o akşam. Hiç fotomuz olamadı :( Oysa ki kızımla Baharın bir fotosu olsun isterdim. Eskilerden bahsedelim isterdim birdfe tabi. Eski günleri yad etmeyi bırakın hal hatır soramadık desem yeri var. Bir dahakine artık. Güzel akşam için Hande'ye eşi Ramazan'a ve minik Bahar'a teşekkürler..



Bu da pazar günü yaptığım tahinli kek. Tarifini tahin severle için paylaşacağım. Ben çok sevdim ♥

10 yorum:

  1. O masa bırakılır da dışarı gidilir mi ahhh ahh:) Neyse Nevacım oyun parkına gitmiş;) Kek çok güzel görünüyor, tarifini mutlaka paylaş canım, merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. sofra mükemmel emeği geçenlerin ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Masadakiler harika gorunuyor, kek tarifini bekliyoruz canim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk fırsatta yazacağım.. ben çok sevdim beğenicenizi umuyorum :)

      Sil
    2. neva kızdan fırsat bulup bloğuma giremedim son zamanlarda.. ama inşallah 1-2 güne yayınlayacağım :)

      Sil
  4. resımlere bakarken oglum tahınlı kekı gordu anne bana bundan yap dıye rıca ettı sımdı macbur kalkıp keke yapıcam ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyamam ben ona :) ayyyy sizi zora soktuk biraz galiba :)

      Sil