Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

5 Mart 2012 Pazartesi

BİZ ARTIK 3 KİŞİYİZ :)



10 Kasım 2011...
Perşembe..
Saat:13:16

:) Evet ANNE'yim..

   Yaklaşık 3 haftadır hissettiğim duygu buymuş meğer.. Anneymişim.. Allah kadını o kadar özel yaratmış ki anne olduğunu hissetmesi için nasılda bir sistem yerleştirmiş içine..canım kızım, kelebeğim, masal perim ilk mutluluğunu yaşattı böylece bize... Şimdi tek duamız pıtırcığımızı sağlıklı olarak kucağımıza almak..

   10 Kasım'da basit yollarla öğrendiğimiz müjdeli haberi doktorumuz Nuray Hanım'da 12 Kasım'da doğrulayınca mutluluğumuz kesinleşti. O zamanlarda 135 mm.lik fasulye tanemiz şimdilerde (şimdilerde dediğim 2 hafta önce) 24 cm. boyunda 350 gr. ağırlığında sağlıklı bir bebek.. Doktorumuz gelişimimizden memnun.. Her ne kadar fazla gelişen bir anne olsamda bebeğimin sağlık haberlerini alınca boşveriyorum. Ama dikkat etmek lazım tabi.. Kızımın enerjisine yetişebilmem lazım ileride.. Evet, masal perimiz hareketli biraz. Henüz 16 haftalıkken içimde hissettiğim kelebek uçması, 18 haftada kendini mısır patlamasına bıraktı. Öyleki 20. haftamızda hareketli kızımızdan 45 dk. süren 4 boyutlu ultrasonda karizmatik bi foto almak mümkün olmadı. Üstüne birde poz vermiyor diye kızdık diye bize sırtını döndü ve yüzünü göstermedi.. Küsmedin dimi kızım bize?İçim yanmıştı o gün konuştuklarımızı duyduda küstü diye.. Ama çok süre geçmeden barıştık heralde anneye keskin bacak hareketleri başladı.. Acaba iş temposundan, sürekli yolculuk halinden mi? Bazen üzülüyorum, bebeğime haksızlık yapıyormuşum gibi geliyo ama annesinin kızı olcak alışmalı iş hayatına, ev-iş arası koşturmaya.. Uzun bi doğum iznine ayrılmayı düşünmüyorum çünkü.. Tabi Allah ne gösterir, sağlık durumumuz buna el verirmi şimdiden bilinmez ama kısmet olursa şimdilik plan böyle.. Tabi yol durumu var birde.. Yine kısmet olur işime yakın yerden ev alabilirsek oooooo... değmeyin keyfimize.. Kızımı özlerim evime, işimi özlerim işime.. O zaman rahat olur herşey benimle kızım için.. Babamız düşcek yollara bu kez.. Anlayışlı, fedakar kocacım benim :)

  
     Yani; bizde 22 haftadır durum özet olarak böyle. 22 haftadır hayatımız bebiş odaklı.. Uyumamız, kalkmamız, yememiz, içmemiz, gezmemiz, alışverişlerimiz.. 8 Temmuza kadar, mis kokulumuzu beklerken heyecanımızı böyle yaşıcaz gibi..

Dua: 'Rabbim her eve huzur versin, mutluluk versin, daimi aşk versin, sevgi ve mutlaka saygı versin.. Bunların olduğu her eve de bebek versin..' AMİN..

2 yorum:

  1. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin meleğinizi..nette blog blog gezerken zie rastladım benim gibi yeni bir blogger olduğunuzu görünce takipçi listenize adımı yazdırdım:)) sizide bloguma beklerim..sevgiler.

    http://www.melegimyigidim.blogspot.com/

    YanıtlaSil