Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

23 Aralık 2012 Pazar

Neva'nın Soğuk ile İmtihanı

 
Gelip geçicide olsa 20/12/2012 itibariyle karla tanıştı Neva kız. Hasta olmamız nedeniyle uzaktan oldu tanışma. Canımı çok sıkıyor bu nezle. Doktora gittik geçtiğimiz hafta inegölde. Peditus şurup verdi günde 2 kez. Buhar makinası kullanıyoruz zaten. Burun damlasına devam ediyoruz. Ama değişen bişey olmadı sanki. Yarın tekrar görüşmeli doktorla. İnşallah antibyotik kullanmak zorunda kalmadan geçer. Bir sıkıntımız yok
burun akıntısından başka. Ama öksürük yapıyor o korkutuyor benide. Kilosu ayına göre iyi ama bana kilo alımı yavaşladı gibi geliyor. Bakalım haftaya doktorumuz ne dicek. Yavaştan giriş yaptığımız ek gıda olayını genişletirmi acaba.. Ek gıdadan mı diş huzursuzluğundanmı bilmiyorum ama emmekte nazlanıyor gündüzleri. Gece sıkıntı yok geri çevirmiyor ama gündüzleri savaş halindeyiz. Azıcık ses duyması kafayı kaldırmak için yetiyor bidaha emzir emzirebilirsen. Öğle arasında 1 saatliğine gelip emziriyordum ama artık ne mümkün hanımı 1 saatte doyurmak. Bırakıcak diye ödüm kopuyor. Çok üzülürüm. Kendimi aldatılmış gibi hissederim abartmıyorum :(( Offf nevoşum sakın!! 

Havalar soğuyunca bizimkinde bir gezme isteği uyandı anlatamam. Evimizde oda ve mutfak biryerde. Oda tarafına geçince başlıyor ağlamaya. Sanki çimdiklemişsiniz biyeri sıkışmış gibi. Mutfak tarafında iyi. Dikkatini çeken şey çok çünkü :) Birde bikaçgün anneannesine gittik sabah zil çalınca anneannesini karşılamaya kapıya çıkıyoruz bir mutlu bir mutlu.. Kapıya çıkıyoruz çünkü. Dışarı gidicez sanıyo garibim :) Sonra odaya girince yaygara kopuyor. Dudağını büke büke ağlıyor. Canı sıkıldı napsın yavrum. Havalar güzel olsa gezdiririm kuzumu ama çıkamıyoruz dışarı. Arabayla bile olsa daha çok üşütücek diye korkuyorum. Sabır annem birazcık. Şu hastalık geçsin ben nerelere götürücem kızımı ♥

E baktık dışarı çıkamıyoruz . Neva kızda mutfağı sevdi bizde babaya pasta yaptık kızımla. Biraz dağıttık ama olsun. 
 
 

Mış Gibi Tramisu


   Mış gibi poz veren Neva


Ve ikisine inat tüm doğallıyla mutfağım :)

3 yorum:

  1. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor pasta tüm dağınıklığa inat:)Nezle bir geldi mi ne içirirsen içir 1 haftada gitmiyor.Ege de peditus içmişti ama nafile:)

    YanıtlaSil
  2. Tanıştığıma memnun oldum canım.
    bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum.
    pozlar harika.
    ellerine sağlık afiyet olsun.
    banada çay içmeye beklerim:)

    YanıtlaSil
  3. Oncelıkle gecmıs olsun. Allah caresı olmayan hastalık vermesın bu da gecer. Pastanız cok guzel gorunuyor ben de sık sık Tramisu yaparım hatta sızın resımlerı gorup yazıyı okuyunca benım dunku halım geldı gozumun onune Olgumu tezgaha oturtup hamur yogurmus buyuk oglum da ben de oturucma anne benı de cıkar dıye etegımı cekıstırırken ;)

    YanıtlaSil