Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

23 Aralık 2012 Pazar

Mimlendim A Dostlar :)

Yakışıklı Yiğit Sefa'nın Güzel annesi  Nermin ve 10.üyem :) adıyla bütünleşen çokoprensimin annesi mimlemiş beni. Çok teşekkür ederim :) Geçelim sorulara...

1. Mantığın mı yoksa duyguların mı ön plandadır?
Sanırım doğumdan sonra biraz daha duygularım esir aldı beni. :) Genelde mantığımla hareket ederim, ama duygusuzda sayılmam. İnsan ilişkilerinde canımıncanı olmadıkça mantıkçıyım. Bazen önyargılı olmama, belli etmesemde kinci olmama neden oluyor.

2.İnsanlar niye mutlu değiller?Niye gözlerinin önündeki mutlulukları görmüyor ve şükretmesini bilmiyorlar?

Hiçbir şey eskisi gibi değil. İnsanlar, beklentiler, yargılar.. Biz çocukken bayramlık ayakkabılarımızla yatardık. Yeni defterin kalemin kokusu bambaşkaydı. Yeni küçük birşey bile alınınca 1 ay giderdi onun mutluluğu. Akrabalar toplanırdık ne mutlu olurduk. Ama şimdiki çocuklara bakıyorum yetmiyor, doymuyor, mutlu olmuyor. Biz yetişkinlerde öyle.. Herşey elimizin altında buda insanları bencilleştiriyor. Yarının endişesiyle daha güzelini edinme hırsıyla günü kaçırıyoruz.   

3.Çok para harcayıp keşke almasaydım ya da harcamasaydım dediğin bir şey var mı?


İçime sinmeden almam aldımmı kullanırımda. O yüzden düşünüyoruuuummmm..... Yok.. :)

4.Haklı olduğun bir konuda hakkını savunur musun yoksa susmak adalet mi dersin?

Yoookkk susmak adalet olamaz. Tartışmalar beni yorar o yüzden girmem. Ama ne yapar eder haklı olduğumu ispatlar kabul ettiririm.

5.Tok gözlü müsün yoksa herşeyim olsun diyenlerden misin?
Aç gözlülük değil tabiki ama insanız işte. Daha iyisini daha güzelini isterim. Elde etmek için uğraşırım çalışırım. Ama beni yoracak eylemlerde entrikalarda bulunacak kadar hırs yapmam. Elde edemeyeceğim şeylerinde hayalini kurmam zaten.

Ben topu kime atsam kiiii... mmmmmm..

minik kuzu baharın annesi benimde lise yıllarından arkadaşım Uzun yollar Hande'ye
veeeee hasır şapka Derya'ya atıyorum.

Hadi görelim cevapları :)

3 yorum:

  1. Demek Nermin olmasa okuyamayacaktık bu cevapları, ama ama ben de mimlemiştim seni:)Hırslarımıza teslim olup günü kaçırıyoruz dediğin gibi, eskiden ufacık şeyler ne kıymetliydi, şimdi herşey elimizin altında ama eski küçük şeyler kadar da mutluluk vermiyor.

    YanıtlaSil
  2. ayyyyyyy ama ama ben.. şey.. ilk defa mimlenince Nerminciğimde anlamış olacakki anlamadığımı uyarı yazısı bırakmasa valla anlamazdım.. Artık tetikteyim :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel yazmışsın canım, çooook haklısın...
    Bu arada beni mimlemene çoook sevindim, en yakın zamanda yazxacağım ben de! Sevgiler :)

    YanıtlaSil