Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

25 Kasım 2012 Pazar

Neva's Sunday ♥

Bu hafta neva diş çıkardı bu sebepten gecelerimiz hareketliydi biraz. Kız tarafı gündüz uykusunu aldı ama ana tarafı hala uykusuz, yorgun.. Neyse ki miniğimin yüzünü görünce, bir gülücüğüne geçiyor hepsi. Oda ilginin üzerinde olduğunu fark edince daha keyifleniyor. Salıncağına oturtup müzik açıyorum bazen,işim olunca. Ama başında onunla ilgilenen yoksa pek umursamıyor. Bugün malum tatil günü. Hava pek bebişle dışarı çıkmalık olmayınca birkaç işimi halledeyim dedim babası nevoşla ilgilenirken. Kar yağsın artık ya da güneş açsın böyle havaları sevemiyorum. Belli belirsiz.. Bi güneş çıkıyo ohhh diyosunuz güneş kayboluveriyor donuyorsunuz. Babamız kızıyla vakit geçirmekten memnun fakat neva pek huzursuz.. Baktım olcak gibi değil, nevoş mızık mızık. Boşveeeeerr dedim :) İş bitmez.. Sonra başladık oyun oynamaya. Onunla ilgilenince ne sıkıntı kaldı kızımda, ne huzursuzluk.. Oyun oynarkende kopya çektik biraz. Hani şu bebeğinin rüyalarını görselleştiren bayanın bloğundan. Bizimkiler acemice oldu tabi :) birde ortalığı dağıttık toplamayı bırakıp, ama eğlendik. Birde böyle bir işe girecekseniz sizin biraz yetenekli, çokça sabırlı; bebeğinizinde biraz az hareketli ya da uykusunun derin olması gerek. Bu yüzden zorlandık biraz :) 
Bunlarda bugünden kalanlar..








Tabi ki annesine benziyor ;) ♥

5 yorum:

  1. Hahhahh bayildimm. bizde kalkismistik bigun ama ne bahar musade etti ne benim kaboliyetim :) ay ve yildizlari sevdim en cok. bide nevayi :)

    YanıtlaSil
  2. bayıldımm çok güzel yapmışsın bende denemiştim ama pek ebcerebildiğim söylenemez..gerekli malzemede önemli tabi,yaratıcılık süper valla
    http://melegimyigidim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Çok şeker MaşaAllah Allah nazardan korusun...Takibe aldım mutlu bir hafta dilerim...

    YanıtlaSil
  4. Süper olmuş fotoğraflarınız:) hadi ben de sizin 29. üyeniz olayım siz de bana gelin benimde 17. üyem siz olun o zaman:)
    sevgilerimle:)

    YanıtlaSil