Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

13 Ekim 2012 Cumartesi

Minik Kuşumun Odası

Bebek sahibi olacağınızı öğrendiğinizde sizi heyecanlandıran şeylerden birtanesi de miniciğinize oda hazırlamak.. Çok gezdik, çok inceledik.. Ya modelleri beğenmedik, ya ürün kalitesi içimize sinmedi, sinenlerinde fiyatları ütopikti. Mobilya kenti İnegöl'ümde şöyle güzel bir bebek odası bulamadık ya ona yanıyorum. 

Sonra Mudanya yolunda Moremo yu keşfettik. İşlerini severek yapan güleryüzlü çiftin müşteriye pozitif enerji verdiği  bir yer moremo. Hem fiyatları cazip hem ürünleri kaliteli. Biz hem satış aşamasında hem satış sonrasındaki hizmetlerinden memnun kaldık. Kızımız için seçtiğimiz modelde çiftin kızları için tasarladıkları modelmiş. Yatağının büyüyen yatak olması tercihimizdi. Dolabını kaç yaşına kadar kullanabilir bilmiyorum ama şimdilik kullanışlı. Yatağının altında baza/yatak çıkması avantaj. Kulplardaki figürler size kalmış, çeşit çok.. Biz kuş figürünü tercih ettik. Halı, uyku setide moremodan.. Cibinlikte onlardan hediye..









Kapı süsümüz sevgoş teyzoşumuzun 'Handmade' i :) Conceptimizle uyumlu :) Duvar süsümüzüde unnado'dan almıştım. Severek takip ediyorum unnado'yu.
Odası hazır kızımı bekliyor. Şimdilik sadece dönence ve yatağındaki tavşancık ilgilendiriyor Neva'yı. Bakalım beğenecek mi bizim kız odasını..

1 yorum: