Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

9 Haziran 2015 Salı

23 NİSAN...

Küçük kurbağa okullu oldu faaliyetlere katılıyor. (utanan maymun) :)
 İlk bayramımız çokça heyecan ve gurur verici geçti.
Fındık farem yerinde duramadı o gün heyecandan zıpladı zıpladı.
Podyumda sıra ona gelmiş heyecandan nasıl zıplıyor olduğu yerde. Ama çok güzel yürüdü be! :))
Tam izleyicilere doğru yürürken elini beline koyması vardı ki (her ne kadar tembihlenmiş bir edayla da olsa :))) Manken olacaklar bu gidişle bizim minikler :)) Kreş anılarımızı ayrı ayrı uzun uzun yazıyorum tabi ki ama son noktasını koyamadığım için yayınlayamadım. Çok güzel şeyler yaşadı kızım bu sene. Çok güzel deneyimleri, arkadaşları çok tatlı bir öğretmeni oldu. Öyle seviyor ki okulunu istisnasız hergün okuldan ayrılırken ağlamaklı bir havayla 'anne ben deha tidsi çot özyedim' diye daha kapıda ver yansın ediyor. Özlenmeyecek bir yerde değil hani. Mis gibi temiz ,dikkatli, özverili bir ekibi var Serap hanım ve Mehmet beyin. Çok tereddütlerle karar verdik kreş eğitimine. Her konuda olduğu gibi her kafadan bir ses çıktı, kafamız karıştı. Ama bugün iyi ki diyorum. Öğretmenimizin işini böylesine severek yapması içimi rahatlatan diğer ve en önemli konu. Bu işin profesyonellik istediği konusundan daha çok kişilerin ne kadar içinden gelerek, nasıl bir samimiyetle yaptığını görmeli insan diye düşünüyorum artık. Simge hanım hepimize tüm doğallıyla o duyguyu hissettirdi. Sonsuz teşekkürler ♥

Şimdi gelelim 23 Nisan coşkusuna..


Hep söylerim. Benim çocukluğumdan aklımda kalan en güzel anılarımın çoğu 23 nisanlar, 19 mayıslar, 29 ekimler ve bunlara hazırlık süreçleridir. Birlik beraberlik ruhunu pekiştirir, paylaşmayı, birlikte hareket etmeyi öğretir. Bana göre hiçbir zaman vakit kaybı olmadı. Hiç kimse içinde olduğunu düşünmüyorum. 
Okulumuz 'Deha Kids' te çocuklarımızla harika bir defile düzenlediler. 'Dünya çocukları'.. Neva'da bu defilede arkadaşı Aksel ile birlikte koreli oldular. Öyle eğlenmiş ki hala ben koreli kız oldum diye anlatıp duruyor aklına geldikçe, uzun bir süre görmediği birini görünce. Aksel'imiz duygusaldı o gün. Babasını görünce atladı podyumdan aşağı. :) Hepsi çok tatlıydı çok.. 
Deha Kids ekibine çooook teşekkürler, bize gururunu yaşattığı, çocuklarımıza da böyle güzel anılarla sahip çıktıkları için.

Nice 23 Nisan'lara..